28 Nisan 2015 Salı

Arçelik klima servisleri

Arçelik Bir Dünya Markası
Bir Türk markası olup kısa sürede Dünya’ya yayılmayı başaran beyaz eşya firması dendi mi herkesin aklına gelen tek bir isim olur, Arçelik.  Her zaman son teknolojiyle geliştirdiği beyaz eşyalarla piyasada öncü ve rakip firmalarına kıyasla kalite bakımından açık ara önde olan Arçelik, kullanıcılarına 2 yıl boyunca koşulsuz şartsız servis garantisi sunuyor. Tüm beyaz eşyalarıyla her zaman yeniliği yakalayıp son teknolojiyle bizlere hizmet veren Arçelik’in en iddialı olduğu ürünlerinden birisi de klimalarıdır. Klima sistemi ve klima servisi konusunda Türkiye’nin bir numaralı markası olan Arçelik, müşteri memnuniyetini her zaman birinci öncülüğü yapan lider bir markadır. Bu sebeple kullanıcılarına 2 yıl boyunca ücretsiz klima servisi sunan Arçelik, tek telefonla kapınızda.


Ücretsiz hizmet garantisiyle ürünlerine olan güvenini bir kez daha gösteren bu Dünya devinin, dilerseniz canlı destek hattı dilerseniz ise ücretsiz olarak eve sunduğu hizmetten yararlanabilirsiniz. Arçelik klima servisi, uzman çalışan kadrosuyla Türkiye’nin tam 574 noktasına ulaşmayı başarıyor.  Haftanın her günü (Pazar günleri dahil) güçlü alt yapısı ve hızlı hizmetiyle akşam 22.00′a kadar servis hizmeti sağlayan yeniliğin öncüsü Arçelik, herhangi sistemsel bir arıza yaşanması dışında da kullanıcılarına periyodik olarak ücretsiz bakım servis hizmeti sunmaktadır. Geniş ürün çeşitliliğine rağmen her ürünü hakkında derin ürün bilgisine sahip olan teknik servisi ve çağrı merkezi çalışanlarından dilediğiniz an yardım alabilirsiniz. Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet veren Arçelik, uzman ve deneyimli müşteri temsilcileri ile 7/24 servis hizmeti sağlar.

Bu sayede olası bir bozulmaya karşı kullanıcılarını asla mağdur etmez, anında yapacağı ufak dokunuşlarla sorunu kökten çözmeyi başarır. Arçelik klima servisi, ürünlerine o kadar güveniyor ki müşterilerine dilediği zaman ücretsiz olarak tamir, bakım, montaj, arıza ve kumanda hizmeti sağlıyor. Çalışanları çıraklıktan başlayıp özel eğitim alarak alanlarında uzmanlaştırılan kişiler olarak mesleklerinde profesyonel  bir ekip oluşturuluyor. İşlerinin ustası olan bu ekip, güler yüzü ve geniş teknik servis bilgileriyle Arçelik müşterilerini daima mutlu etmeyi başarıyor. Yaptıkları her iş ve sattıkları her ürün için 2 yıl garanti teminatı veren Arçelik, hiç bir müşterisini asla mağdur etmiyor.

Gittikçe büyüyen ve kendini her daim geliştiren bu markanın sunduğu bu dev hizmetle yine yeniliğin öncüsü olan Arçelik klima servisi ile Türk halkının en çok tercih edip güvendiği marka olmayı başarmıştır. Uzman kadronun üstün servis hizmeti ile Türkiye’nin tek lider markası olan Arçelik yenilik getirmeye devam edecektir.

http://www.yildizservisplus.com/arcelik-klima-servisi/

1 yorum: