9 Nisan 2015 Perşembe

METEM Okulu’nun Bahçe Duvarları Yenileniyor



Eğitime verdiği destekle dikkat çeken Sapanca Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde bulunan okullarda yaptığı çevre düzenlemesi ve tadilatlara devam ediyor.



Göreve geldiği ilk günden bugüne kadar eğitime önem veren ve okulların birçok ihtiyacını karşılayan Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer ilçe genelinde bulunan okullara yaptığı yardım ve desteklerle eğitime önemli katkılarda bulunuyor. Okullardan gelen talep ve istekler doğrultusunda birçok okulun çok farklı ihtiyacını karşılayan Sapanca Belediyesi Sapanca METEM Okulu'nun eskiyen bahçe duvarlarını yenileniyor.
"En Kısa Sürede Çözmeye Çalışıyoruz"

Okulların eksikliklerini küçük-büyük, önemli-önemsiz ayrımı yapmaksızın büyük bir heyecan ve şevkle gidermeye çalıştıklarını belirten Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer; "Okulların sorunları ve ihtiyaçları gündeme geldiğinde tüm imkânlarımızı seferber ederek küçük-büyük, önemli-önemsiz ayrımı yapmaksızın en kısa sürede çözmeye çalışıyoruz. Çünkü buralarda okuyan çocuklar bizim çocuklarımız, hepsi ilçemizin, ülkemizin geleceği. En iyi şartlarda eğitim öğretim görmesi bizim de en büyük arzumuz. O nende okullarımıza elimizden gelen tüm desteği veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Bu kapsamda okul yönetiminden gelen talep üzerine Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimizin yapmış olduğu çalışma ile METEM okulunun bahçe duvarlarını yeniliyoruz" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder