9 Nisan 2015 Perşembe

Pendik Sahil Projesi Görücüye Çıktı



İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülecek Pendik Sahil Parkı Kentsel Tasarım Projesi, görücüye çıktı.  Bütçesi onaylanan ve önümüzdeki günlerde ihalesi yapılacak olan projenin maketi   Pendik Belediyesi'nin giriş katında  vatandaşlara sergilenmeye başlandı.



Pendik sahil alanını gözalıcı bir hale getirmek üzere Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen düzenleme çalışmalarında sıra projenin son etabı olan ‘ Sahil Meydanı'na geldi. İBB Etüd ve Projeler Daire Başkanlığı Altyapı Projeler Müdürlüğü, sahil alanında gerçekleştirilecek projeyi Pendiklilerin daha yakından tanıyabilmesi amacıyla sergilemeye başladı. Pendik Belediyesi giriş katında bulunan maket, vatandaşların da büyük ilgisini çekiyor.
Yakında ihalesi açılıyor

Sahil kesiminde sürdürülen çalışmaların birinci etabı tamamlanarak hizmete açılmıştı. Yakında uygulamaya geçilecek son projede ise Sahil Camii ile Marina arasında kalan yaklaşık 122 dönümlük bölüm dev bir meydana dönüştürülecek. Avan projesini Pendik Belediyesi'nin yaptığı, İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın da onay verdiği projeyle Pendikliler sahilde yıllardır hayal ettikleri Kent Meydanına kavuşacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında havuzlar, kafeler, restoranlar ve bir de etkinlik alanı bulunacak. Projenin bütçesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylandı. Hayata geçirilmesi amacıyla projenin ihalesinin önümüzdeki günlerde açılması bekleniyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder