9 Nisan 2015 Perşembe

Tekirdağspor Şampiyon



Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta mücadele eden Tekirdağspor, Namık Kemal Stadı'nda karşılaştığı Kocaelispor'u 1-0 mağlup ederek ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti ve 3. Lig'e çıkmayı garantiledi.



Maçın son düdüğü ile birlikte Namık Kemal Stadı'nda yer yerinden oynadı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, maçın bitiş düdüğü ile birlikte soluğu futbolcuların yanında aldı ve hepsini alınlarından öperek tek tek kutladı.Tekirdağspor Kulüp Başkanı Mustafa Aydoğdu,Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ile birlikte şampiyonluk kutlamalarına katılan Başkan Albayrak, Şampiyonluk turu atmayı da ihmal etmedi.
"Sonuna Kadar Hak Etti"

Tekirdağspor'un şampiyonluğu sonuna kadar hak ettiğini belirten Başkan Albayrak, "Tekirdağsporumuz şampiyonluğu sonuna kadar hak etti. Tüm futbolcularımızı, teknik heyetimizi, kulüp başkanımızı ve yöneticilerimizi tek tek tebrik ediyorum. Şampiyonluğun kazanılmasında emeği geçen, maddi manevi destek veren herkese teşekkür ediyorum. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman Tekirdağsporumuzun arkasında olduk. Şampiyonluğa inancımızı hiçbir zaman kaybetmedik. Maddi manevi her zaman destek verdik. Ve sonunda da futbolcularımız bizi utandırmadı. Tekirdağ halkı bu şampiyonluğu çok bekledi. Şampiyonluk tüm Tekirdağ halkına hayırlı olsun. Tekirdağsporumuza 3. Lig'te başarılar diliyorum ve her zaman arkasında olacağımızın da bilinmesini istiyorum" dedi. Karşılaşmanın ardından Başkan Albayrak, üstü açık otobüs ile birlikte şampiyonluk turuna katıldı. Tekirdağ halkı Başkan Albayrak'a ve heyete büyük sevgi gösterilerinde bulundu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder