21 Aralık 2015 Pazartesi

Kosmodisk Satan Yerler

Kosmodisk satan yerler diye bir araştırmaya giriştiğinizde bu ürünün patent sahibinin Slovenya olduğunu görüyoruz. Üretiminde bu ülkeden yapıldığını, ürünün orjinal adının KOSMODISK CLASSIC olduğunu da belirtmek gerekiyor. Diğer aynı işleve sahip ürünlerin bu patentten yararlandıklarını ve farklı isimlerle piyasada olduğunu da belirtmek gerekiyor ayrıca.

Kosmodisk bel ve sırt ağrılarında kullanılan iki parçalı bir alet. Elastik özelliği var ve nodüller sayesinde omur sinirlerine uyguladığı baskı sonucu rahatlamayı ve dolayısıyla hareket ederken kolaylığı sağlıyor.

Ürün dinlenirken, uyurken, egzersiz yaparken kısaca istediğiniz zaman kullanılabilir. Bir başka özelliği ise üzerine kıyafet giyebiliyorsunuz, Kosmodiskin temizliği ise son derece basit, ılık su ile silmek yetiyor. Tabi belirtmekte fayda var makinede ya da çok sıcak suda sakın yıkamayın, bu ürünün özelliğinin kaybolmasına neden olur, dediğimiz gibi ılık su içine bırakın beş dakika sonra bir bez parçası ile silin, hepsi bu kadar.

Kuşkusuz kimi zaman istemediğimiz ters bir hareketten dolayı belimizde yahut sırtımızda ani ağrılara maruz kalabiliyoruz. Bu noktadan sonra ise artık tekrarından hem sakınmak hem de hareketlerimizi yine eskisi gibi rahat bir şekilde yapmak için mutlaka bir yardımcı desteğe ihtiyacımız var. Bel masörü olarak işte kosmodisk tam bu noktada imdada yetişiyor.

Kosmodisk sipariş vermek için ve

Ürünü orjinal bir şekilde alabileceğiniz yer ise http://ulusalfirmalar.blogspot.com.tr/2015/12/kosmodisk-1-adet-79-tl.html sayfasında bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder